CAMPING LA BERGE OMBRAGEE
BRIVEZAC • Berge Ombragée is Frans voor schaduwrijke rivieroever; de camping ligt dan ook in een boomgaard direct aan de rivier de Dordogne. Tevens is er een nog wat hoger gelegen veld dat uitkijkt op de Dordogne; hier zijn de plaatsen iets zonniger maar zijn er nog altijd voldoende bomen om ook van de schaduw te kunnen genieten. In totaal beslaat de camping zo’n 2,5 hectare waarop we 51 ruime plaatsen hebben gecreëerd. Verder beschikken we nog over een aantal speciale camperplaatsen en 4 ingerichte tenten voor de verhuur.

Direct aan de rivier is er een gezellige bar met een terras op twee verschillende niveau’s. Hier kunt u de Dordogne horen kabbelen terwijl u de kano’s voorbij ziet varen. Dan nog een lekkere koude rosé, een biertje of een Ricard er bij en de vakantie kan beginnen..

Daarnaast is er in de nabije omgeving genoeg te doen nadat de dorst gelest is en u tot rust bent gekomen. Op de overige pagina’s van deze site leggen we daar alvast het een en ander over uit. Mocht u nog meer vragen hebben of informatie willen, dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Wij wonen hier al geruime tijd en zijn goed op de hoogte van alle bezienswaardigheden en sportieve activiteiten op en in de buurt van de Dordogne.
Wij verheugen ons op uw komst en gaan uit van een zomer die schitterend zal zijn..
Valeyran
19120 Brivezac, Frankrijk
breng me hierheen